Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Corpse Grinder Cult Gang

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Corpse Grinder Cult Gang
10 400 Ft
Akció: 9 360 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Corpse Grinder Cult Gang

  • Voicing chants to the Lord of Skin and Sinew, the Corpse Grinder Cults rise up, emerging from their hidden corners of the underhive. With their bodies grown hard and muscular on a diet of forbidden flesh, they bring full-blown rebellion to Necromunda.

    This set of ten Corpse Grinder Cultists have been designed to give you a huge amount of variety and options when it comes to assembling them, ensuring that no two cults need ever look the same. This kit is ideal for starting a new cult or adding to an existing one, containing 6 Skinners – including options to build a Butcher (Leader) and a Cutter (Champion) – and 4 Initiates. Butchers, Cutters and Skinners are armed with a brutal array of chain cleavers and rotary flensing saws, while Initiates have access to chain cleavers, boning swords and autopistols.

    Also included are six 32mm Necromunda round bases and four 25mm Necromunda round bases.

    Rules for using a Corpse Grinder Cult in games of Necromunda can be found in Necromunda: The Book of Ruin and Necromunda: Dark Uprising.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés