Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Commander Shadowsun

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Commander Shadowsun
11 000 Ft
Akció: 9 900 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

T'au Empire: Commander Shadowsun

  • O’Shaserra, Commander Shadowsun, is a superlative warrior and a masterful tactician. She leaps around the battlefield in her XV22 battlesuit, using its advanced targeting systems and sophisticated cloaking technology to identify her prey and stalk them unseen. With her wide array of deadly weapons she is the bane of almost any foe – her fusion blasters make a mockery of heavy armour, her missile pod cracks open light vehicles and her flechette launcher shreds any who get too close with a hail of razor-sharp shot.

    As the undisputed master of Kauyon – the military strategy of the Fire Caste known as the Patient Hunter – O’Shaserra is a consummate general and will make the perfect Warlord for your T’au Empire army.

    Shadowsun’s cutting-edge battlesuit is equipped with a flechette launcher, two high-energy fusion blasters (either of which can be replaced with a dispersed fusion blaster), a light missile pod and a pulse pistol. She is also accompanied by one MV37 Advanced Guardian Drone and one MV62 Command-link Drone.

    This kit is supplied in 52 plastic components and contains 1x Citadel 50mm Round Base, 2x Citadel 32mm Round Bases and 2x Long Flying Stems.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés