Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Combat Patrol: Deathwatch

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Combat Patrol: Deathwatch
34 000 Ft
Akció: 30 600 Ft
Kezdete: 2020.10.31  

Combat Patrol: Deathwatch

 • The Deathwatch are a widespread Chapter of Space Marines and the Imperium's greatest weapon against the manifold threats posed by countless xenos races. From their hidden bases in orbiting watch fortresses, the Deathwatch despatch carefully selected operatives to hunt down and exterminate alien presences wherever they may be found. Each of these post-human warriors is a veteran of countless battles, tithed by their original Chapter to undertake the Long Vigil with the Deathwatch, guarding against alien incursion. Only the most skilled of xenos-hunters are afforded this honour and, amongst their new battle-brothers, they learn tactics and strategies to slay a wide range of alien races. The Deathwatch are an elite force equipped with a variety of specialist ammunition types, unusual weapons and secret wargear developed to more efficiently cut down their scuttling enemies. They are black-armoured hunters, filled with a righteous detestation for the xenos, and will not rest until the stain of the alien is scoured from the Galaxy.

  If you seek to safeguard the Imperium from xenos threats, then Combat Patrol: Deathwatch is the way to do it! The contents of this set have been specifically chosen to provide you with an ideal Deathwatch force for Combat Patrol sized games – approximately 25 Power Level's worth of miniatures.

  The set includes the following multipart units:

  - 1 Primaris Lieutenant (supplied with a Citadel 40mm Round Base)
  - 1 Primaris Apothecary (supplied with a Citadel 40mm Round Base)
  - 10 Primaris Intercessors (10 miniatures, each supplied with a Citadel 32mm Round Base)
  - 3 Primaris Aggressors (3 miniatures, each supplied with a Citadel 40mm Round Base)
  - 2 Deathwatch Upgrade Frames

 • Warhammer 40K frakció
  Deathwatch
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés