Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Codex Supplement: Iron Hands

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Codex Supplement: Iron Hands
7 000 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Codex Supplement: Iron Hands

 • The Iron Hands are one with the machine. They are among the most stoic and relentless of all Adeptus Astartes, ever willing to show the superiority of their bionic augmetics in battle to prove their belief that the flesh is weak. Inside this 64-page hardback codex supplement, you'll find everything you need to unleash the Iron Hands in battle, plus thrilling lore and art to inspire your own collection.

  Inside this book, you'll find:
  - The history of the Iron Hands and their drive for cold, emotionless perfection, to cast off weakling flesh and embrace the unyielding fortitude of the machine
  - A detailed description of Chapter organisation and iconography
  - An Iron Hands bestiary with a detailed background for Iron Father Feirros, the Master of the Forge
  - A showcase of stunningly painted Citadel miniatures
  - Rules for Iron Father Feirros
  - Stratagems, Warlord Traits, Tactical Objectives, Relics of Medusa, the Technomancy discipline, defining the ways that the Iron Hands wage war
  - And more!

  You will need a copy of Codex: Space Marines and the Warhammer 40,000 rulebook to use the rules included in this codex supplement.

 • Warhammer 40K frakció
  Iron Hands, Space Marines, Primaris
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés