Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Codex: Genestealer Cults

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Codex: Genestealer Cults
10 000 Ft
Akció: 9 000 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Codex: Genestealer Cults

 • Undermine the Imperium and strike from the shadows with Codex: Genestealer Cults – your complete guide to the 41st Millennium’s most cunning insurrectionists. Inside this 120-page codex, you'll find everything you need to add the Genestealer Cults to your games, plus thrilling lore and art to inspire your own collection.

  Inside the book, you'll find:
  – The history of the Genestealer Cults, with a look at how these warriors use stealth and subterfuge to topple planets from within
  – A Genestealer Cults bestiary with background details for every unit and character
  – A showcase of stunningly painted Citadel miniatures
  – Rules for every Genestealer Cults model
  – Stratagems and sub-faction rules for customising your army
  – And more!

  Able to ally with the Tyranids, or even include corrupted Astra Militarum Detachments, the Genestealer Cults are a rewarding army and a worthy addition to your collection of codexes.

  This codex comes with a token sheet for keeping track of the Cult Ambush rules. Rather than deploy your army, you'll deploy the included Ambush markers, allowing you to tailor your deployment and prey upon the weak spots in your opponent's line. Additionally, you'll find a range ruler for setting up units from reserve.

 • Warhammer 40K frakció
  Genestealer Cult
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés