Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Astra Militarum Cadian Command Squad

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Astra Militarum Cadian Command Squad
9 000 Ft
Akció: 8 100 Ft
Kezdete: 2020.05.29  
Cadian Command Squad
 • The Astra Militarum is a vast fighting formation and for its operations to go smoothly a substantial command structure is needed. Company Commanders are escorted by a hand-picked retinue of battle-scarred veterans who support their leader in the field. Depending on the situation, they can either lead the charge into the enemy or form the immovable centre of the Astra Militarum line.

  This set allows you to build five Cadian Command Troopers, including a Company Commander, a Medic, a Special Weapon Trooper, a Vox-caster and a Guardsman with Company Banner. The squad can be armed with a choice of weapons including a sniper rifle, a heavy flamer, a plasma gun, a grenade launcher, a flamer, a meltagun, a powerfist, a chainsword, a power sword, a plasma pistol, a bolt pistol and a laspistol. Also included are two different Company Banners, a variety of heads and additional accessories to allow you to customise the squad.

  This kit is supplied in 79 plastic components and comes with 5 Citadel 25mm round bases.
 • Warhammer 40K egységtípus
  HQ
  Warhammer 40K frakció
  Astra Militarum
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés