Bűnbánó

-15%
ÚJ
Bűnbánó
Bűnbánó
Bűnbánó
Bűnbánó

Bűnbánó

A Bequin-trilógia második kötete

Megjelenés: 2021.09.02.

Aki webshopunkban rendeli meg a Bűnbánó c. kötetet, az külön, a második kötethez illeszkedő díszborítót kap az első kötethez (Pária).

4 890 Ft
Akció: 4 156 Ft
Kezdete: 2021.09.16  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Mab királynő titokzatos városában a fény és a sötétség erői gyilkos ölelésben fonódnak össze az igazság megleléséért vívott harcuk során. A Szent Inkvizíció elkötelezett ügynökei saját árnyékmásaikkal, a hírhedt Cognitaevel csapnak össze, hogy felfedjék a rejtélyes, mindenható Sárga
Király valós kilétét. Ennek a küzdelemnek a középpontjában Alizebeth Bequin, a pária áll. Vajon az Inkvizíció vagy az őt felnevelő Cognitae oldalára áll-e majd? Ha az Inkvizíciót választja, vajon a bölcs, de könyörtelen Ravenorhoz vagy riválisához, az elítélt eretnek Eisenhornhoz csatlakozik? Bequinnek angyalok, démonok, sőt az áruló légiók szörnyű harcosainak támadását is túl kell élnie, hogy megválaszolja élete legnagyobb talányát.
Az Eisenhorn- és a Ravenor-sorozat imádott karakterei immár ellenfelekként térnek vissza egy ezoterikus misztériumokkal, cselszövéssel és sodró akcióval teli regényében. A Sárga Király valódi személyazonosságának felfedése halálos veszedelmet hordoz magában… és alapjaiban rázza meg az egész Impériumot.

Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
416 oldal
Kiadás éve
2 021
Kötés
Papírkötés
Szerző
Dan Abnett
Kiadó
Tuan
Sorozat
Bequin
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés