Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Blackstone Fortress: Ascension

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Blackstone Fortress: Ascension

Warhammer Quest: Blackstone Fortress – Ascension

 • The shifting chambers of the Blackstone Fortress rebuild themselves over and over, and ancient defence systems awaken, making navigating the mysterious structure more hazardous than ever. Doom hangs over Precipice, and if anyone is to warn the galaxy about the rising threat of the fortress, each of the survivors will have to confront their destiny.

  Are your explorers ready for their final quest into the Blackstone Fortress? Continuing from the events in Deadly Alliance, The Seethe is now getting more powerful and threatens Precipice itself. This expansion includes two new hostiles in the form of Guardian Drones and a new "rolling road" mechanic that sees you explore the Blackstone Fortress as never before. If you can complete the quest, there is a whole host of bonus secret content to explore. Also included are rules for using Guardian Drones in games of Warhammer 40,000.

  This set includes:
  – 2 Guardian Drones
  – 16-page Edge of the Abyss booklet
  – 15 Exploration Cards
  – 5 Encounter Cards
  – 36 Fragment Cards
  – 2 Resource Cards
  – 2 Stronghold Artefact Cards
  – 2 Hostile Reference Cards
  – 11 Board Tiles
  – 55 Counters and Markers
  – Assembly Guide
  – Repository envelope (containing your prize for completing the quest)
  – Bonus secret material

  You will need a copy of Warhammer Quest: Blackstone Fortress and Warhammer Quest: Blackstone Fortress – Escalation to use the contents of this set.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés