Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Biologus Putrifier

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Biologus Putrifier
7 000 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2017.10.18  

Death Guard Biologus Putrifier

 • The great labour of the Death Guard is to spread Nurgle’s bounteous gift to every corner of realspace. The Biologus Putrifiers have a vital role to play in this process, for it is they who refine the batches of diseased slurry brewed by the Foul Blightspawn, and distil them to the utmost potency. From their backs dangle racks of blight grenades, churning with the latest strains of noxious plagues. With each volley of hurled ordnance, their epidemic spreads; injector pistols unleashing concentrated doses of foulness into their targets.

  This multi-part plastic kit contains the components necessary to assemble a Biologus Putrifier. He’s clad in the usual corrupted, rusting armour of the Death Guard, with plenty of the Nurgle symbolism and sinister emerging tentacles you’d expect (as well as burn marks and melting panels, possibly due to the caustic potions he experiments with) – but the standout feature is the enormous rack of blight grenades that hangs from his back, covered in a dozen or more plague-filled explosive containers ripe for the picking. He wields an injector pistol, which he is posed in the act of reloading with a vial of some unpleasant concoction; a tentacle also grips a plague knife. Even the breathing apparatus on his helmet features a proboscis-like extrusion – all the better for sensing the results of his experiments.

  This kit comes as 10 components, and is supplied with a Citadel 40mm Round base.

 • Warhammer 40K egységtípus
  Elite, HQ
  Warhammer 40K frakció
  Chaos Space Marines, Deathguard
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés