Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Adeptus Titanicus Manufactorum Imperialis

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Adeptus Titanicus Manufactorum Imperialis
13 000 Ft
Akció: 11 700 Ft
Kezdete: 2020.05.29  

Adeptus Titanicus Manufactorum Imperialis

  • Across the war-torn worlds of the Age of Darkness, Titans battle amongst ruined cities. Some of the most hotly contested battlefields are industrial sectors, their resources greatly desired to repair and refuel the mighty god-machines and their allies.

    This set of plastic terrain allows you to recreate industrial battlezones for your games of Adeptus Titanicus. It includes a wealth of Manufactorum Imperialis terrain that will give your tabletop an industrial feel and add new features for your Titans to hide behind, cross and capture. Among the features of this terrain are Munitorum armoured containers, complete with interior detail, barrels, cranes, pipelines and much more.

    This set includes 234 plastic components, which are designed to build 26 pieces of battlefield terrain for your games of Adeptus Titanicus. These pieces can be combined with other Adeptus Titanicus terrain kits to build massive, impressive battlefields.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés