Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Adeptus Titanicus Acastus Knights Porphyrion

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Adeptus Titanicus Acastus Knights Porphyrion
12 000 Ft
Akció: 10 800 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Adeptus Titanicus Acastus Knights Porphyrion

  • Acastus Knights rival even the Scout Titans of the Collegia Titanica in both size and power. Heavily armed and armoured, they stride across the battlefield unleashing devastating volleys from their paired magna lascannons.

    This multipart plastic kit contains the components necessary to assemble 2 Acastus Knights for use in games of Adeptus Titanicus. Each of these machines is armed with a a pair of magna lascannon, and a choice of Ironstorm missile pods and Karacnos mortar batteries. These are highly detailed Adeptus Titanicus-scaled miniatures are every bit as impressive to behold as their larger brethren – details include the ability to have the top canopy open or closed, and a choice of defensive weapons to sit next to the model's head.

    This kit comes as 46 plastic components and is supplied with 2 Citadel 60mm Round bases along with an Acastus Knight Porphyrion decal sheet that features heraldry for Houses Makabius, Vyronii, Malinax and Coldshroud.

  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés