Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Adeptus Mechanicus Könyvcsomag - előrendelés

-25%
Előrendelhető
Adeptus Mechanicus Könyvcsomag - előrendelés
32 160 Ft
Akció: 23 990 Ft
Kezdete: 2021.01.15   Vége: 2021.03.18

Adeptus Mechanicus Könyvcsomag - előrendelés

Várható megjelenés: 2021.03.18

Az akció a készlet erejéig tart

 • Adeptus Mechanicus Belisarius Cawl

  Archmagos Dominus Belisarius Cawl was already old at the dawn of the Imperium, over ten thousand years ago. During that span of ages the Tech-Priest has served as a Forge Lord, a Lexico Arcanus and a renowned Magos Biologis. On the battlefield Cawl is a force to be reckoned with, fearlessly scuttling into the thick of the fighting, assessing threats and broadcasting carefully planned orders to his troops. Most enemy fire is thwarted by his force field; however even when parts of his mechanised body are blown off, cables snake out in a whir of activity to effect immediate repairs, or swarm anything that dares comes close… 
  This multi-part plastic kit contains the components necessary to assemble Belisarius Cawl, Prime Conduit of the Omnissiah. Towering over his Adeptus Mechanicus brethren, he stands much taller than even other favoured Tech-Priests of the Omnissiah, with countless augmentations distorting his barely-human frame. He carries an Omnissian axe, which acts as a convenient mounting point for an array of sensors and his voice broadcasting unit, and an arc scourge – this arcane energy weapon is covered in cables, sensors and extra appendages. This theme of augmentation is continued throughout – Cawl’s robes are not-quite covering a massive amount of robotic extensions, with several extra legs, prehensile arms and cables dragging along behind him. A scryerskull hovers above, and there are several symbols of the Machine God dotted about the miniature. 
  Belisarius Cawl comes as 42 components, and is supplied with a Citadel 105mm x 70mm Oval base.

  A Nagy mű

  Belisarius Cawl, az Adeptus Mechanicus Főmagosz Dominusa a legzseniálisabb élő ember. Tízezer évig
  segítette az emberiség ügyét, a Császár és Roboute Guilliman főparancsnok védnöksége alatt, hogy
  akadályozza az idegenek és az árulók folyamatos térnyerését. Sokan eretneknek tartják, de mindenki
  kénytelen elismerni a hihetetlen sikereit, hiszen ki mást bíztak volna meg az űrgárdisták új generációjának
  megteremtésével, ha nem őt? Ki más lenne képes elvégezni egy efféle feladatot, ha nem a nagy Belisarius Cawl?
  Most, a Nagy Szakadás és az Indomitus Hadjárat után, az ambíciója a rég halott Sotha bolygóra vezeti,
  ami egykor a Császár Kaszáinak otthona volt, de már csak kopár pusztaság, miután a förtelmes tiranidák
  bekebelezték. Cawl Felix tetrarcha és elit harcosai kíséretében érkezik, mert úgy hiszi, itt található a rejtelmes Nagy Mű fókuszpontja. Eme legenda forrását azonban szinte lehetetlen megtalálni, és mindeközben a főmagosznak felül kell kerekednie egy ősgonosz veszedelmen is, ami azzal fenyeget, hogy kioltja az emberiség végső reményének lángját.

  A Mars istenei

  Kotov arkmagos galaxis határain túlra indított mesebeli kalandja véget ért. Elérte a célját, megtalálta a rég elveszettnek hitt Vettius Telok arkmagos nyughelyét. Telok azonban életben van és míg a Kotov flotta bátor felfedezői leesett állal bámulják a felsorakoztatott csodákat, a szemük előtt lassan alakot ölt egy ördögi terv. Az idők hajnalának felfoghatatlan technológiái által fenyegetett valóságban e hősök maroknyi csapatára vár a feladat, hogy gáncsot vessenek az egész univerzum pusztulását jelentő, elmebeteg tervnek.

  A Mars urai

  Kotov ősmagos bosszúálló eldarok üldözte felfedező armadája ősi titkokat keresve az űr egy újonnan feltárt zónájába indul. Miközben az Adeptus Mechanicus csapatai és a Fekete Templomos űrgárdisták leküzdik a dühödt idegenek és a kitört felkelés kettős fenyegetését, egy még nagyobb veszedelem nyomaira bukkannak...

   

  A Mars papjai

  Legendák szólnak Telok magosról és az ő expedíciójáról, melyet az ismert galaxis határain túlra, a Glória Hegbe indított, hogy felkutassa az „Istenek Leheletét”, egy egész csillagok megsemmisítésére és újraalkotására képes varázslatos ereklyét. Ezredévekkel később, a nagyravágyó Lexell Kotov egy Adeptus Mechanicus Pionírflottát állít fel, hogy a vén, holdkóros Telok nyomába eredjen.

  A Birodalmi Gárda és az űrgárdisták támogatásával útnak indul, hogy megtalálja a galaxis legnagyobb hatalmú tárgyához vezető nyomokat. Azt azonban senki sem sejti, miféle veszedelmek leselkednek rá a Császár fényén és az Impérium határain túl?