Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Achilles Ridgerunner

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Achilles Ridgerunner
12 000 Ft
Akció: 10 800 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Achilles Ridgerunner

 • Achilles Ridgerunners range into deadly frontier environments, their pilots scanning for promising resource deposits and communicating their location back to base. Though well equipped to engage enemy scouts and outriders, the Achilles Ridgerunner's true qualities lie in its ability to rove ahead of the cult's main forces, scouting out potential ambush sites and routes of ingress into the foe's territory.

  Achilles Ridgerunners are fast-moving buggies capable of carrying a significant amount of ordnance. They can also operate as a vital support vehicle for units of Atalan Jackals, giving that unit even more manoeuvrability. Equipped with two heavy stubbers, it can also take either a heavy mining laser, a heavy mortar or a missile launcher, providing any Genestealer Cults player with useful toolbox for dealing with any enemy. 

  This pack contains a single plastic Achilles Ridgerunner armed with two heavy stubbers, and a choice of either a heavy mining laser, a heavy mortar, or a missile launcher. It comes with a host of other options and optional wargear, and a single 120mm oval base.

 • Warhammer 40K egységtípus
  Fast Attack
  Warhammer 40K frakció
  Genestealer Cult
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés