Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

A raktárkijelzés tájékoztató jellegű, mivel webshopunk és üzletünk ugyanabból a készletből értékesít, így webshopos vásárlás esetén a visszaigazoló emailben szereplő termék státusz a releváns.

Egyes limitált termékek esetén, ahol Előrendelés és Várható megjelenési dátum van feltüntetve, ott a rendszer azért jelezhet ki készletet, mivel a limitált csomagajánlat még kapható. Ebben az esetben a várható megjelenési időt követően lesz csak elérhető a termék és Előrendelés státusszal fogjuk visszaigazolni.

Ahogy a termékek Státuszában, és a visszaigazoló emailek szövegében is olvasható, a Games Workshop/Army Painter/Greenstuff World termékek esetében a várható szállítási idő 7-42 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Tanúsítvány
SSL Certificate
cib