Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Warcry: Ironjawz

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Warcry: Ironjawz

Warcry: Ironjawz

 • The Ironjawz are the biggest and hardest orruks of all. Clad in thick pig-iron armour and swinging enormous, bone breaking weapons, they live for nothing more than the chance to wreak untold devastation across the realms.

  If you’re looking to dominate the Eightpoints for Gorkamorka (or just for a good laugh), then this is the Warcry set for you! Designed to make kicking off or expanding a diverse warband of Ironjawz simple, it also contains a number of accessories to help you in your games. What’s more, you’ll save money compared to getting the models inside separately!

  This set contains:
  – 5x Ironjaw ‘Ardboyz, resilient scrappers capable of dishing out pain and taking it in return
  – 5x Ironjawz Brutes, metal-clad juggernauts more than a match for even the game’s fiercest fighters
  – 2x token boards designed to help you track wounds, on-going effects, statuses and more
  – Fighter and ability cards with the rules for your warband

  Please note – you’ll need a copy of the Warcry Core Book to use this product.

  This set is supplied in 149 plastic components and comes with 5x 32mm round bases and 5x 40mm round bases.

 • Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés