Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Vaults of Terra: The Carrion Throne (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Vaults of Terra: The Carrion Throne (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Vaults of Terra: The Carrion Throne (Paperback) (English)

 • An Inquisition novel

  Inquisitor Crowl, who serves on Holy Terra itself, follows the trail of a conspiracy that leads him to the corridors of the Imperial Palace itself…

  READ IT BECAUSE
  It's a novel that gets into the seedy underbelly of the Throneworld, Terra itself, at the end of the 41st millennium!

  THE STORY
  In the hellish sprawl of Imperial Terra, Ordo Hereticus Inquisitor Erasmus Crowl serves as a stalwart and vigilant protector, for even the Throneworld is not immune to the predations of its enemies. In the course of his Emperor-sworn duty, Crowl becomes embroiled in a dark conspiracy, one that leads all the way to the halls of the Imperial Palace. As he plunges deeper into the shadowy underbelly of the many palace districts, his investigation attracts the attention of hidden forces, and soon he and his acolyte Spinoza are being hunted – by heretics, xenos, servants of the Dark Powers, or perhaps even rival elements of the Inquisition itself. Soon they discover a terrible truth, one that if allowed to get out could undermine the very fabric of the Imperium itself.