Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 20:00
Szerda: 13:00 - 20:00
Csütörtök: 13:00 - 20:00
Péntek: 13:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)
4 490 Ft

The Witcher/Vaják: Hús és tűz (képregény)

A Vaják képregénysorozat 4.része

  • Geraltot egy régi ismerőse megkéri, hogy derítsen fényt a lányával kapcsolatos rejtélyre, ám amint a szörnyvadász megérkezik, a hajadon hálószobájában legnagyobb meglepetésére Kökörcsinbe botlik. Ezzel kezdetét veszi a vaják és a trubadúr legújabb közös kalandja, melynek során egy titokzatos, veszélyekkel teli országba érkeznek, ahol szinte lehetetlen feladatra vállalkoznak. A ríviai egy helybéli segítővel karöltve igyekszik legyőzni a környéket megfertőző, egyre hatalmasabbá váló sötét erőket, De hamarosan rá kell döbbennie, hogy csak saját magát sodorja nagyobb bajba, mert a bűntettek legfőbb gyanúsítottja nem más, mint ő maga…

    A The Witcher, mely Andrzej Sapkowski Vaják c. fantasy sorozatából született, 2015-ben a közönség és a kritikusok által is leginkább elismert videójáték volt. Képregényünk bár a játék alapján készült, de benne attól és a Vaják könyvektől független, teljesen új történetet ismerhetnek meg az olvasók.