Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel majd, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szinte biztosan szünetel majd ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Reverie (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Reverie (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.10.24  

The Reverie (Paperback)

 • A Warhammer Horror novel

  Three travellers are drawn to the Reverie, the wound in the world of the Angels Resplendent. Knight, poet, scholar, each will face their shadows amidst a deeper darkness…

  READ IT BECAUSE
  Peter Fehervari's novels always have a rich vein of dark terror – now he's been unleashed in a Warhammer Horror novel that will take the sinister side of the 41st Millennium and turn it into nightmare fuel for you…

  THE STORY
  Exalting war and art in harmony, the warrior-artisans of the Angels Resplendent have forged a radiant haven amidst a blighted galaxy. But an ancient sin stains their honour – a wound in their world that will never heal. Ignorant souls would call it a forest, but those who watch over it know better.

  Nothing natural grows in the Reverie’s snow-swept glades or wanders amongst the unnatural things that do, save for the intruders who trespass on its pain. Some seek revelation or redemption, others dream of winning a place amongst the Resplendent, but all come because they must.

  Three travellers are drawn into the conspiracy that wards the wound – a knight haunted by his lost humanity, an aging poet who refuses to go gently into the night, and a scholar who yearns to redeem mankind. All must face their shadows in the Reverie, but only one shall gaze upon its heart, where a deeper darkness beats.

  Written by Peter Fehervari