Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Red Feast (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Red Feast (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

The Red Feast (Paperback)

 • Book One of The Khul

  On the Flamescar Plateau, a time of peace and prosperity is threatened by a distant sorcerous power. Can Athol Khul bring the tribes together to keep the peace, or will war claim them all – and destroy their future?

  READ IT BECAUSE
  It's the start of a saga by Gav Thorpe that explores the Khul, the influential and powerful tribe of Aqshy that is the origin of one of the Age of Sigmar's greatest villains…

  THE STORY
  The coming of the God-King Sigmar has brought relative peace and prosperity to the Great Parch. Yet across the sun-drenched plains of the Flamescar Plateau the passions of the tribes are intemperate and generations of loyalty to the Hammergod cannot wholly erase their warlike past and bloodthirsty traditions. Among them live the Khul, outsiders allied to the mighty Aridians through shared blades. Athol Khul is the spear-carrier, the bridge between these peoples, and to him falls a near-impossible task when a distant sorcerous power threatens the alliance. With the lives of his family and people hanging in the balance, Athol must secure whatever companions and powers he can to aid in the coming war. In doing so, he starts upon a path that will lead to glory and ruin in equal measure.

  Written by Gav Thorpe