Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Harrowed Paths (Paperback)

-10%
ÚJ
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Harrowed Paths (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2021.02.13  

The Harrowed Paths (Paperback)

 • A Warhammer Horror anthology

  In the grim worlds of Warhammer, death is always near, and unspeakable horror awaits the lost, lonely, and hopeless. Discover tales of dark journeys, ill tidings, and doomed souls in this Warhammer Horror anthology.

  READ IT BECAUSE
  The uncanny, the strange, and the downright terrifying await you in this thrilling anthology packed full of darkness and horror.

  DESCRIPTION
  An arcane evil has awoken in these worlds defiled by endless war. Perhaps it was born from the madness of violence. Or else it has always existed, hiding among restless shadows with eyes half-closed. But now, it slithers and creeps into the wreckage of people’s lives, those who have already survived the unthinkable. It covets the lost, the lonely, and the hopeless, pushing them down their fateful paths — a reclusive historian, searching for a ghostly ship; the crew of a ruined craft who must brave a slow, inevitable death; an old woman seeking redemption in a hostile wasteland. For these are the stories of journeys taken, choices made, and the power of the human spirit when dark forces come hunting.

  CONTENTS
  The Colonel's Monograph by Graham McNeill
  Five Candles by Lora Gray
  Tesserae by Richard Strachan
  Ghost Planet by Steven Sheil
  Pentimento by Nick Kyme
  Bone Cutter by Darius Hinks
  Into Dark Water by Jake Ozga