Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


The Great Devourer: The Leviathan Omnibus (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
The Great Devourer: The Leviathan Omnibus (Paperback)
5 200 Ft
Akció: 4 680 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

The Great Devourer: The Leviathan Omnibus (Paperback)

 • A Tyranids omnibus

  The tyranids are one of the greatest threats to mankind, ravenous aliens who devour all that they encounter. This omnibus contains a host of stories pitting the forces of the Imperium and the aeldari against these terrifying foes, including the novel Valedor, four novellas and more.

  READ IT BECAUSE
  Experience desperate battles against the most alien of foes in a series of tales encompassing the Imperium and the aeldari battling monstrous xenos horrors.

  DESCRIPTION
  As billions upon billions of tyranids sweep through the galaxy, consuming every living soul and world in their path, it seems all will soon fall to the ravenous xenos. Faced with foes beyond number, Space Marines and their common enemy the aeldari face an impossible dilemma – do they fight to the last honour, or retreat to safety for the future of their race? This omnibus contains a novel, four novellas and four short stories featuring harrowing battles against the tyranids.

  CONTENTS
  Valedor by Guy Haley
  The Last Days of Ector by Guy Haley
  Deathstorm by Josh Reynolds
  Tempestus by Braden Campbell
  Devourer by Joe Parrino
  Wraithflight by Guy Haley
  Shadow of the Leviathan by Josh Reynolds
  The Word of the Silent King by L J Goulding
  Dread Night by Nick Kyme