Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Stranger Things: Túloldalon (képregény)

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Stranger Things: Túloldalon (képregény)
3 990 Ft

Stranger Things: Túloldalon (képregény)

  • A Netflixen Stranger Things (Furcsább Dolgok) címen futó rendkívül népszerű sorozat – amely tisztelgés a nagy ősök, a nyolcvanas évek meghatározó horrorfilmjei előtt – most végre képregény formában is elérhető.
    És ami a nosztalgikus hangulatú filmsorozatból kimaradt: ez a képregény épp a túloldalról szól, a halálos veszélyekkel teli, baljós és hátborzongató másik dimenzióról, amely csak távolról emlékeztet a jól ismert és otthonosan biztonságosnak tűnő valóságra.
    Miután nyolc epizódot végigizgulva szurkoltunk Will családjának és barátainak, hogy sikerüljön időben megmenteni a fiút, kövessük most a „hellyel lefelé” ragadt Will Byerst kétségbeesett bolyongása során, amint a kiutat keresi, miközben kénytelen menekülni és bujkálni a félelmetes Demogorgon elől is…