Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Space Marine Conquests: War of Secrets (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Space Marine Conquests: War of Secrets (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Space Marine Conquests: War of Secrets (Paperback)

 • A Space Marine Conquests novel

  Supporting the Dark Angels as they battle trauma-scarred t'au, Lieutenant Farren and his Primaris Marines discover their allies have many secrets they'll do anything to conceal…

  READ IT BECAUSE
  We've all been dying to know what happens when the Primaris Space Marines and Dark Angels finally meet – and now that story is finally here.

  THE STORY
  Lieutenant Xedro Farren is a Primaris Marine, stronger and more adept than even the Space Marines his brotherhood is sent to fight alongside. As the Dark Angels and the Primaris Marines fight a trauma-scarred force of T’au hellbent on destroying their former allies, the true quarry becomes clear – the shadowy instigator of a psychic curse that could plunge a string of Imperial planets into madness. As worlds burn in the fires of battle, an unthinkable pact is struck, with the Primaris Marines peeling back layer after layer of deceit to find the appalling truth. Can Farren hope to emerge from this web of lies without losing his honour – or come to that, his life?

  Written by Phil Kelly.