Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel majd, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szinte biztosan szünetel majd ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Space Marine Conquests: Ashes Of Prospero (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Space Marine Conquests: Ashes Of Prospero (Paperback)
  • Space Marine Conquests: Ashes Of Prospero (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

A Space Marine Conquests novel

Concerned by his Chapter’s diminishing numbers, Logan Grimnar entrusts Njal Stormcaller to uncover the remedy of their plight – a remedy that may lie in the least likely of places, on the damned world of Prospero.

READ IT BECAUSE
Space Wolves and Thousand Sons are the most eternal of foes, and this novel keys into events from the Horus Heresy and the battering the sons of Fenris have taken in the 41st Millennium in interesting and exciting ways.

  • The grand halls of Fenris grow ever quieter following arduous campaigns. Concerned by his Chapter’s diminishing numbers, the Great Wolf Logan Grimnar entrusts Njal Stormcaller to uncover the remedy of their plight. When a 10,000-year-old enemy embeds itself in the Rune Priest’s mind, it claims the salvation he seeks lies where it all began. On Prospero. Alongside an eclectic company of injured Space Wolves, Thralls and a Trickster who is more hindrance than help, the Stormcaller sets forth. But it soon becomes apparent that greater mechanisms are at work. It is no longer only the Sons of Russ’ fate at stake, but the entire Imperium.

    Written by Gav Thorpe