Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Soulless Fury (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Soulless Fury (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.07.04  

Soulless Fury (Paperback)

 • A Necromunda novel

  Few are as feared in the underhive as the sinister murderer known as Mad D'onne. With a warrant out for her arrest, many seek her… but even if they find their prey, will any of them survive her wrath?

  READ IT BECAUSE
  The author of the original run of Kal Jerico novels brings you a look at one of the most infamous and beloved Necromunda characters, pitting her against the entire might of the underhive…

  THE STORY
  No one knows murder like Mad D’onne. Where she goes, death follows – she is a force of nature, leaving devastated settlements and shell casings in her wake. But even Necromunda has its limits for senseless, unsanctioned violence. Scrutinator Primus Servalen, armed with the personal seal of Lord Helmawr – to which no request can be denied and no door barred – is dispatched to bring the misbegotten scion of House Ulanti to justice, but first she has to track her down… and how do you find one murderer in amongst the bloodshed of the Underhive?

  Written by Will McDermott