Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Sinner’s Bounty

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Sinner’s Bounty
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.08.08  

Sinner’s Bounty

 • A Necromunda novel

  With a Guilder armoury looted, and the culprit racing downhive in a mining hauler bristling with stolen weaponry, Kal Jerico chases the bounty… but with a prize like this, every other Venator worth the name will be after it too.

  READ IT BECAUSE
  Kal Jerico is back! Delve into the underhive with the most outrageous (and lucky) bounty hunter on Necromunda, as he fends off all the threats Hive Primus has to offer.

  THE STORY
  The underhive's most infamous rogue is back in action, bringing his trademark swagger – and deadly skills – to a new job. Kal Jerico returns to Hive Primus, chasing his biggest bounty yet: the maniacal preacher from the Crusade of the Red Redemption, Desolation Zoon, racing downhive in a mining hauler bristling with stolen Guilder weaponry… But with a prize like this at stake, every other Venator worth the name will be hunting down the Redemptionist. Can Kal claim Zoon’s head, or will he find a rival’s knife in his back?

  Written by Josh Reynolds