Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Siege of Terra: Sons of the Selenar (Hardback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Siege of Terra: Sons of the Selenar (Hardback)
7 200 Ft
Akció: 6 480 Ft
Kezdete: 2021.02.13  

Siege of Terra: Sons of the Selenar (Hardback)

 • A Siege of Terra novella

  The Shattered Legions have come to Terra – but when the Kryptos delivers a message of doom, the crew of the Sisypheum are drawn into their most dangerous mission yet, deep beneath Luna, where their actions could alter the fate of the galaxy.

  READ IT BECAUSE
  Discover the epic conclusion to the long journey of the Sisypheum through the Horus Heresy in a novella packed with revelations and action that expands the scope of the Siege of Terra.

  THE STORY
  The Shattered Legions crew of the Sisypheum, broken and at the end of their endurance, find themselves divided – torn between following their resurrected captain on a suicidal mission or obeying orders to return to Terra and rejoin their Legion brothers.

  Following a series of garbled messages intercepted by the Kryptos, the divided warriors descend to the shattered surface of Luna. Here, their bonds of loyalty, duty, and their devotion to one another will be tested as ancient horrors of the earliest days of gene-manipulation are unleashed, and a long-buried secret is revealed.

  A secret that will have far-reaching consequences for the future course of the galaxy, no matter who eventually claims Terra.

  Written by Graham McNeill