Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Severina Raine könyvcsomag

-18%
Severina Raine könyvcsomag
13 368 Ft
Akció: 10 990 Ft
Kezdete: 2020.10.22  

Severina Raine könyvcsomag

 • Rachel Harrison - Becsületbeli ügy c. regény
 • Severina Raine figura
 • Becsületbeli ügy

  Severina Raine, a rendíthetetlen és ádáz komisszár világéletében a legnagyobb odaadással szolgálta az Impériumot. A XI. Antari Muskétásokhoz beosztott tiszt a legocsmányabb förtelemmel szemben is bátorságra és fegyelemre szorította a Birodalom katonáit.
  A Látók káoszimádó kultusza szökőárként söpört végig a Rontáscsillagokon, és árnyékba borította annak sokat szenvedett világait. A feddhetetlen hős, Alar Serek legfőbb vezénylő tábornok dicsőséges hadjáratot indít, hogy visszahódítsa a rendszert a rabszolgatartó zsarnokoktól, a győzelem árát azonban vérben kell megfizetni. De miféle titkokat őriznek a Látók? Vajon Raine hányattatott múltjának kulcsa is az ő kezükben van? A fiatal komisszár csak akkor bízhat a túlélésben, ha hű marad az Impériumhoz és az esküjéhez, ám lehet, hogy végül még ez is kevésnek bizonyul.

  Severina Raine

  Uncompromising and fierce, Commissar Severina Raine drives the Eleventh Antari Rifles to reclaim the worlds of the Bale Stars that have fallen under the shadow of Chaos. Utterly dedicated to the pursuit of victory in the Emperor’s name, Raine always fights at the heart of battle with her power sabre and bolt pistol in hand. She will not flinch from her duty, be that the persecution of the enemy or enforcing the Emperor’s will. No matter the threat or the foe, Commissar Severina Raine will stand unbroken.

  As a Commissar, Severina Raine is an Elites choice for Astra Militarum armies. She carries her trusty sabre, Evenfall, in one hand while she takes aim with her bolt pistol, Penance. Raine wears the iconic peaked cap, armoured breastplate and long greatcoat of her office, and her family heirloom – a pocket watch engraved with an ‘R’ – hangs from her belt.

  Severina Raine is a single miniature cast in high-quality Citadel resin, and is available as part of the Black Library Celebration 2019. A datasheet featuring her full Warhammer 40,000 rules is included with the model’s construction booklet in the box.

Webáruház készítés