Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Realm Of Battle: Shattered Dominion

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Realm Of Battle: Shattered Dominion
80 000 Ft
Akció: 72 000 Ft
Kezdete: 2017.05.04  
Realm Of Battle: Shattered Dominion
  • A high-quality, plastic, modular gaming surface, made from the same plastic as your miniatures and paintable in exactly the same way, the Realm of Battle: Shattered Dominion set is made up of six 2’x2’ square sections, arrangeable to create combinations of scenery for your games of Warhammer Age of Sigmar! Two of the tiles – the Fell Chasm and the Arcanabulum – have their own special rules, available to download for free in the Rules tab on the right: the Fell Chasm can swallow units whole, and provides a chokepoint for spectacular battles of attrition and defense, and the Arcanabulum is a huge piece of barely-understood clockwork, constantly shifting and changing below the feet of the warriors who battle upon it, able to affect even time itself!


    This board is textured and sized to exactly match the existing Realm of Battle gameboards, and comes in an incredibly strong box with a convenient handle for easy storage and transportation.


  • Státusz
    Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés