Kategóriák
Fizetési megoldás

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba, Angliába és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Predator: Élet és halál (képregény)

Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Predator: Élet és halál (képregény)
3 990 Ft

Predator: Élet és halál (képregény)

Az Élet és halál sorozat 1.része

  • Gyarmati tengerészgyalogosok egy csapata érkezik a Weyland-Yutani által terraformálásra kiszemelt, LV-797-es jelű Tartarus bolygóra. Feladatuk egyszerű: kivizsgálni és megakadályozni a rivális cégek által a társaság felségterületén végzett kutatásokat. A leszállást követően azonban váratlanul földönkívüli vadászokkal kerülnek szembe, akik bármi áron készek megakadályozni, hogy az emberek a bolygón talált patkó alakú, idegen űrhajókat birtokba vegyék.

    A Weyland-Yutani utasítása egyértelmű: a katonák mindenképpen foglalják el az ismeretlen űrhajót, de az egység parancsnokának is eltökélt szándéka, hogy megóvja emberei életét. Ám gyorsan kiderül, hogy egyik terv sem tartható, amikor a Ragadozók megindítják ellenük pusztító támadásukat…