Pengeélen

Pengeélen

Pengeélen

4 625 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A ​lázadóknak ismét nehéz időszakot kell átvészelniük. A Birodalom támadásai és az alapanyagok hiánya miatt a Hoth jégbolygón létesített titkos bázisuk építése lassan halad. Néhány kereskedő hajlandó lenne eladni nekik a szükséges anyagokat, ezért Leia Organa hercegnő – Han Solo és egy csapat lázadó katona társaságában – útnak indul, hogy személyesen tárgyaljon velük.
Az óvatosság indokolt, mert a célállomás egy kalózoktól hemzsegő szektorban van. Miután találkoznak az első kalózhajóval Leia megrázó felfedezést tesz: a hajó legénysége alderaani túlélőkből áll, akik a bolygójuk pusztulása óta ártatlanok kifosztásából élnek és rengeteg pénzzel tartoznak egy kalózvezérnek. Leia elhatározza, hogy segít a rossz útra tért alderaaniaknak, noha közben egy mindenre elszánt birodalmi parancsnok is vadászik rá, akit egy beépített ügynök folyamatosan ellát információkkal.
A kalózok és a birodalmiak közé szorulva a hercegnőnek, Hannak, Luke­-nak és Csubakkának halálos veszélyekkel kell megküzdeniük ahhoz, hogy sikerrel hajtsák végre küldetésüket és megmentsék a lázadást…

Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 015
Kiadó
Szukits
Vonalkód
9789634973317
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés