Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


No Good Men (Paperback)

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
No Good Men (Paperback)
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2020.08.22  

No Good Men (Paperback)

 • A Warhammer Crime anthology

  In the megacity of Varangantua, life is cheap and crime is rife… Experience seven tales from across this vast urban sprawl in a collection of short stories by some of Black Library's finest.

  READ IT BECAUSE
  Discover some of the many tales from Varangantua, encompassing the highest and lowest citizens of the city, and showing some of the darker sides of the 41st Millennium.

  DESCRIPTION
  In the grim darkness of the far future, there is a vast city… an urban sprawl of murder and corruption. A den of vice and illicit deeds where the law is failing and justice is fleeting. Glutted merchant-kings turn the wheels of industry, feeding the engine of war on distant worlds while the lowly dream only of survival. As the gilded prosper, hidden behind their fortress walls, the masses must find a place within the underbelly. But regardless of station, whether criminal or law-keeper, one fact remains true – this city is dirty, and no one escapes it without a little sin.

  For in Varangantua, there are no good men.

  CONTENTS
  Aberrant by Chris Wraight
  Exit Wound by Darius Hinks
  The View from Olympus by Gareth Hanrahan
  Impurities by Graham McNeill
  No Use for Good Men by Guy Haley
  Cold Cases by Marc Collins