Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nighthaunt + Paint Set

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Nighthaunt + Paint Set
8 000 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2020.03.18  

Nighthaunt + Paint Set

 • The perfect introduction to the Nighthaunt faction from Warhammer Age of Sigmar, this kit contains 4 push-fit Glaivewraith Stalker miniatures, 6 pots of paint and a starter brush. The miniatures are incredibly straightforward to put together, without even requiring glue!

  The Glaivewraith Stalkers are a set of 4 sinister, drifting gheists, each little more than a tattered shroud, a pair of arms and a leering animal skull. The vertebrae of their undead spines poke through their cowls, giving them at least some corporeal shape – however, from the correct angles you can see into the shroud, and clearly observe the negative space where the rest of their bodies should be. Each carries a 2-handed hunter’s glaive, the haft and blade worn through countless years of use, and 1 Glaivewraith can be assembled as a deathbeat drummer holding a drum under his left arm, beating it with the mallet held in his right. They come as 17 components, and are supplied with 4 32mm sculpted round bases – these depict a graveyard scene, with the Glaivewraiths attached via a mist of ethereal vapour.

  You’ll also receive a starter brush, perfect for painting the Glaivewraiths, and 6 12ml pots of Citadel paint:

  Celestra Grey
  Incubi Darkness
  Leadbelcher
  Rhinox Hide
  Nighthaunt Gloom
  Reikland Fleshshade

  There’s even an easy to follow painting guide included. You’ll be up and running with your new miniatures in no time at all!

 • Age of Sigmar frakció
  Nighthaunt
  Age of Sigmar Szövetség
  Death
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés