Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy az Önök és munkatársaink védelme érdekében a boltban történő vásárláskor viseljenek maszkot, illetve odabent egyszerre legfeljebb 2 vásárló tartózkodjon.
Előre is köszönjük

Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Nyitva tartás

1062 Budapest, Andrássy út 86. szám alatti könyvesboltunk nyitva tartása:

Hétfő: Zárva
Kedd: 13:00 - 19:00
Szerda: 13:00 - 19:00
Csütörtök: 13:00 - 19:00
Péntek: 13:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap: Zárva

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nighthaunt Keldrek: Knight Of Shrouds

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Nighthaunt Keldrek: Knight Of Shrouds
8 000 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2018.02.09  

Nighthaunt Keldrek: Knight Of Shrouds

 • A Knight of Shrouds is a traitor to his own kin, a turncoat who took the chance to rule in Nagash’s hellish dystopia rather than serve in Sigmar’s heaven-sent armies. He has bartered away his soul in exchange for generalship of a powerful undead host. Keldrek commands a great number of Nighthaunt wraiths in battle, and gathers the forces of the dead behind him as he travels the lands, ever seeking to bring Nagash’s justice to errant souls. The bite of his blade is as grave-cold as his immortal heart. 

  This multi-part plastic kit contains the components necessary to assemble Keldrek, Knight of Shrouds. Little more than an empty, ragged shroud, this is an especially sinister character, entirely appropriate for a Death collection. Only a few indicators of the malevolent spirit within exist – the large winged helm, from which nothing but empty space peers out, and the thin, ghostly arms that emerge from either side. The right arm holds the Sword of Stolen Hours, a horrifying artefact as long as a man is tall which extends Keldrak’s un-life with every enemy it slays, while the left clutches its scabbard; each of these items is notched and decayed through centuries of use. Hanging from where Keldrak’s neck should be is an hourglass, a bleak reminder of his immortality. His base features a section of ruined wall, the spiked fence of which Keldrek is floating over. 

  Keldrek comes as 5 components, and is supplied with a Citadel 32mm Round base.

 • Age of Sigmar egységtípus
  Hero
  Age of Sigmar frakció
  Nighthaunt
  Age of Sigmar Szövetség
  Death
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés