Kategóriák
Kategóriák
Fizetési megoldás
Termékinformációk

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, hogy rendelésénél vegye figyelembe, hogy rendszerünk egyes limitált termékektől eltekintve nem kezel készletet, a rendelkezésre álló készletmennyiséget ki sem jelzi, mivel fizikai boltunk is ugyanebből az árukészletből értékesít.


Ahogy az az ÁSZF-ünkben és a termékeknél is fel van tüntetve, a termékek beszerzési ideje 7-28 nap. A legtöbb termékből ugyan tartunk raktáron is, azonban a minden esetben az adott rendelés fizikai összeszedéséig, és az erről szóló visszaigazoló e-mail kézhezvételéig a rendszer ezt jelzi ki: Rendelés alatt - várható beérkezés 7-28 nap.
Kérjük, a regisztrált fiókjába belépve kísérje figyelemmel a termékek állapotát, kollégáink itt jelzik, amennyiben valamelyik termék van készleten, és ilyenkor minden esetben a rendelés beérkezési sorrendjében félre is teszik Önnek.

Abban az esetben, amennyiben a Brexit nem nehezíti a beszerzést, illetve nem előrendelhető termékről van szó, akkor a webshopunk átlagos szállítási ideje 3-9 nap.
Köszönjük, hogy webshopunkat választotta.

Kijárási korlátozás - szigorítás
Kedves vásárlóink!
A jelenlegi vírushelyzet miatti lezárással kapcsolatban az alábbi információink vannak:
- a boltunk március 6-án (szombaton 10-19 között) nyitva, utána előreláthatólag
március 8-tól 22-ig zárva lesz.
- a webshopunk zavartalanul üzemel, a kiszállítás zavartalanul működik.
- a webshopos személyes átvétel szünetel ez idő alatt.
- az erre az időpontra tervezett megjelenéseink várhatóan zavartalanul eljutnak majd a partnereinkhez, illetve a boltunkba.
Fontos: amennyiben bármely rendelés kapcsán kiszállítást szeretne kérni, akkor ezt e-amilben lehet megtenni a tuan@tuan.hu emailcímre arról az emailről, amely regisztrálva van a rendszerünkben.
Köszönjük a megértést!
Változások a webshopban

Elérhető lett a külföldi kiszállítás!

Romániába, Szlovákiába, Horvátországba, Ausztriába, Németországba, Csehországba, Lengyelországba és Írországba elérhető lett a külföldi kiszállítás, részletek az ÁSZF-ben.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nagash Supreme Lord Of Undead

-10%
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)
Nagash Supreme Lord Of Undead
30 000 Ft
Akció: 27 000 Ft
Kezdete: 2020.05.29  
Deathlords Nagash Supreme Lord Of Undead
 • Nagash, Supreme Lord of the Undead is the father of necromancy. Resurrected by dark ritual, the immortal Lord of Death is an awe-inspiring centerpiece miniature. Borne aloft by tendrils of ethereal energy and tormented spirits, his unique silhouette looms over the battlefield with an air that promises to usher in a new era of darkness.


  This multi-part plastic kit is equipped with an array of Nagash’s most precious artifacts. Upon his brow sits the Crown of Sorcery, while his hand grips either Alakanash, the Staff of Power or Zefet-nebtar, the Mortis Blade. He is clad in Morikhane, the Black Armour, and orbiting around his sorcerous frame are nine ancient books, each one containing the terrible secrets of animating the dead.


  Nagash can be assembled either reading from one of the ancient tomes - the Liber Mortis - and holding the Staff of Power aloft with the Mortis Blade secured to his waist. Alternatively you can replace the Staff with the Mortis Blade and add to the ethereal energy that surrounds Nagash by equipping a spirit-entwined arm.


  Please note: the skeleton miniature pictured with Nagash is for size comparison only and is not included in this kit.


  Includes a Citadel 130mm Round base.


 • Age of Sigmar egységtípus
  Wizzard, Hero, Monster
  Age of Sigmar frakció
  Deathlords
  Age of Sigmar Szövetség
  Death
  Státusz
  Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés