Természetellenes Katasztrófa

-15%
ÚJ
Természetellenes Katasztrófa
Természetellenes Katasztrófa
Természetellenes Katasztrófa
Természetellenes Katasztrófa

Természetellenes Katasztrófa

Megjelenés: 2021.07.01

4 690 Ft
Akció: 3 987 Ft
Kezdete: 2021.07.14  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

„– Tüskék állnak ki belőlük. Ezek több száz fényévnyire nyúlva átdöfik a galaxist, de ebben az univerzumban legfeljebb két centiméter hosszúak, afféle reprezentatív, szimbolikus szerepet töltenek be. Blindamoor félvér, az ő tüskéi nem ekkorák, de azért neki is vannak, és ezeket lehetetlen álcázni. Ezért nem láthatja soha senki a haját – magyarázta Philip.– Az a muzulmán dolog szánalmas tündérmese.”

Lilla anyja az orosz maffiózó, Iván vidámparkjában dolgozik jegyszedőként, amikor betoppan a két hírhedt császári ügynök, Brett Shaw és Paul Wittgen, akik a szokásos formájukat hozva egy atomgránáttal lemészárolnak mindenkit – a lány anyjával egyetemben –, majd angolosan távoznak. A megfélemlített helyi hatóságok névtelen terroristákra kenik a támadást. A lány hamar barátokra lel az általa látogatott pszichodráma csoport tagjai közt. Közösen bizonyítékot találnak Shaw bűnösségére, miközben újra megnézik Lilla utolsó, anyjával folytatott hívását. A csapat – Ambrus, a pszichológus; Kornél, a lift-értékesítő; Bettike, a kozmetikus és cosplay-konzulens; Phooo,a hírportál újságíró – azonban hamar menekülni kényszerül a Shaw-t védő hatóságok és egy titokzatos szervezet támadásai elől, ezért az univerzum legnagyobb és legrangosabb cosplayfesztiváljának kavalkádjában próbálnak felszívódni. Felveszik Shaw, Wittgen és a császári trónörökös, Caroline Blindamoor szerepét, elszántan megfelelve a róluk kialakult fámáknak, konteóknak és elvárásoknak.

Eközben a Shaw ügyeit eltussoló hivatal félelmetes felfedezést tesz két kilométerrel az Ivánt ért támadás helyszíne alatt, és elszabadul a pokol…

Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 021
Kötés
Papírkötés
Szerző
Balázsy András
Kiadó
Tuan
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés