Mítoszok kora (Az első birodalom legendái 1.)

Mítoszok kora (Az első birodalom legendái 1.)

Mítoszok kora

Az első birodalom legendái 1.

3 995 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az emberek, azaz a rhunák népe időtlen idők óta az általuk fhreynek nevezett isteneket imádják. Ezek a nagyhatalmú lények  legyőzhetetlenek, mesterfokon űzik a mágiát, és a jelek szerint halhatatlanok.
Egy napon azonban megváltozik minden, ugyanis az egyikük egy ember, Raithe pengéjének esik áldozatul.  Küszöbön áll a rhunák és a fhreyek közti háború, ami a teljes emberi faj kipusztulásával járna.

Eközben az emberek egyik utolsó települését, Rhen-dahlt katasztrófa sújtja: egy emberevő medve tizedeli lakosait, és maga a főnökük is áldozatul esik neki. Ekkor érkezik meg az erdőből farkasával Suri, az ifjú látó, akit közelgő végromlás látomásai gyötörnek. Sikerül meggyőznie a főnök özvegyét Perszephonét, hogy őrült küldetésre induljanak. Csatlakozik hozzájuk a fhreyek bosszúja és saját istenölői szerepe elől menekülő Raithe is.
Ráadásul a dahlban renegát fhreyek egy csoportja jelenik meg, akiket egy félelmetes erejű mágus üldöz.

A mítoszok korának leáldozott. Felvirradt a lázadás hajnala.

Michael J. Sullivan üstökösként felívelő karrierjét a Riyria-sorozat kirobbanó sikerének köszönheti. A Mítoszok kora egy új, hatkötetes regényciklus első darabja, amelyben a fantasy új generációjának egyik legkiválóbb mesélője tovább építi rendkívül népszerű univerzumát.

Hasonló termékek
Adatok
Kötés
Papírkötés
Kiadó
Fumax
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés