Lidércnyomás - puhafedeles

Lidércnyomás - puhafedeles

Lidércnyomás - puhafedeles

A Sherlock Holmes sorozat 3.része

3 300 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

1890 ​őszén sorozatos bombatámadások rázzák meg Londont. Az újságok találgatásokkal vannak tele: vajon kik tehették, talán anarchisták, anti-monarchisták vagy feniánusok? Van azonban valaki, aki sejti, hogy sokkal sötétebb erők működnek a háttérben. Sherlock Holmes szerint Moriarty professzor áll a rémtettek mögött, de mi lehet ezzel a valódi célja?
Eközben egy bizarr, páncélba öltözött alak bukkan fel a főváros háztetőin és sikátoraiban. Rendkívüli ügyességgel és gyorsasággal mozog, kifinomult fegyverzete és páncélzata minden eddig ismertet felülmúl. Cauchemar bárónak nevezi magát és az éjszakákat járva bűnözőkre vadászik. Mi lehet a célja a titokzatos férfinak? És van-e köze valahogy a robbantásokhoz?
Úgy tűnik Holmes és hűséges társa, Dr. Watson talán életük egyik legizgalmasabb és legkülönlegesebb kalandja előtt állnak…

„Letehetetlen olvasmány a szakma egyik mesterétől. Lenyűgöző akciójelenetek és jól kidolgozott karakterek.”
The Guardian

„A bestsellerek krémje… Holmes és Watson életük legkülönösebb kalandjába keverednek.”
Daily Express

Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. Az író összesen 56 novellában és 4 regényben szerepeltette hősét. Ám a különc detektív és társa Dr. Watson olyan népszerűségre tettek szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Most induló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk hozzáférhetővé tenni néhányat ezek közül.

Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
356 oldal
Kiadás éve
2 015
Kötés
Papírkötés
Kiadó
Szukits
Sorozat
Sherlock Holmes
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-28 nap)    
Webáruház készítés