Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés

Raktárkészlet: Rendelhető
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés
Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés

Hősök 2 könyvcsomag - előrendelés

Várható megjelenés: 2022.12.08

A könyvcsomag tartalma:

  • 1db A Baal feldúlása kötet
  • 1db Dicsőség neked, Volpone! kötet
  • 1db Fafnir Rann figura - a figura összerakást és festést igényel, a kép illusztráció
Az akció a készlet erejéig tart
13 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Baal feldúlása
Az űrgárdisták egyik nemes rendjének, a Vérangyaloknak a bolygója támadás alatt áll. A Leviatán kaptárflotta akkora erővel rohanta le a Vörös Heg világait, amire még nem volt példa az Impérium történetében, és a rajok megállíthatatlanul törnek előre a Baal felé.
Ahhoz, hogy szembeszállhasson egy ekkora fenyegetéssel, Dante parancsnok összehívta az ősi, Kilencedik Légió utódrendházait. Sanguinius gyermekei a Hórusz Eretnekség sötét napjai óta nem látott számban gyülekeznek. Harmincezer űrgárdista dacol most a Nagy Elemésztő hordáival, hogy megóvják primarchájuk szülővilágát, és megakadályozzák az Ultima Segmentumban élő milliárdok pusztulását.
Ám megszámlálhatatlan tyranida közeleg, és nem ők jelentik a rend jövőjére nézve az egyetlen veszélyt. A galaxis egy borzalmas, új kor hajnala felé sodródik, a Baaltól távol olyan események zajlanak, amelyek azzal fenyegetnek, hogy magát a poklot szabadítják el a Birodalomban. Egy másik veszedelem is les rájuk, a Fekete Dühnek nevezett átok, amely minden lélek mélyén ott szunnyad Sanguinius vérvonalában.

 

Dicsőség neked, Volpone!
A Sabbat Világokért dúló háború a Kékvérűeket egy hatalmas birodalmi sereg élén a Gnostes-re sodorja. A Volpone gőgös katonáinak jut a feladata, hogy felszabadítsák az Agria-szigetláncot a Vértestvérektől, ám a brutális húsdaráló komolyan próbára teszi az erejüket. A kampány kisiklását fenyegető kudarc után egy valószínűtlen bajnok emelkedik fel a ranglétrán, és ismét lehetségesnek tűnik a győzelem. De a háborús propaganda szelídítetlen vadállat, és az Ősellenség olyan összeesküvést szőtt, amelyet a Birodalom aligha képes megérteni. A dicsőség és a becsület révén a Kékvérűek kétségbeesetten igyekeznek kivívni a győzelmet, de vajon kibírják-e dicsőített történelmük legvéresebb hadjáratát?

 

Fafnir Rann

The sons of Dorn are famed for their loyalty, discipline, and methodical approach. In Fafnir Rann, those qualities are coupled with a ruthless and bellicose nature that pushed him to the forefront of the Imperial Fists. His combat prowess is not measured in the Legion’s duelling floors and practice cages, but instead proven in the grim tally of corpses left by the passage of his twin power axes. Rann is often found at the speartip of Imperial Fists assault phalanxes, fighting with a stubborn determination and absolute faith in the righteousness of the Emperor’s dominion, justly earning the moniker of “Dorn’s Executioner”.Released as part of the Black Library celebration, Fafnir Rann takes to the battlefields of the Horus Heresy with his twin axes The Headsman and The Hunter. With rules available to download for free on the Warhammer Community website, you can add this brutal and imposing warrior to your Imperial Fists Legion today and make your enemies rue the day they crossed paths with the sons of Dorn.This kit comprises 25 plastic components with which you can assemble Fafnir Rann. It is supplied with 1x Citadel 32mm Round Base. This miniature is supplied unpainted and requires assembly – we recommend using Citadel Plastic Glue and Citadel paints.

Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Előrendelhető