Hősök 1 könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag
Hősök 1 könyvcsomag

Hősök 1 könyvcsomag

Megjelenés: 2022.12.14

A könyvcsomag tartalma:

  • 1db A Baal feldúlása kötet
  • 1db Dicsőség neked, Volpone! kötet
  • 1db Dominion Zephon figura - a figura összerakást és festést igényel, a kép illusztráció
Az akció a készlet erejéig tart
15 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Baal feldúlása
Az űrgárdisták egyik nemes rendjének, a Vérangyaloknak a bolygója támadás alatt áll. A Leviatán kaptárflotta akkora erővel rohanta le a Vörös Heg világait, amire még nem volt példa az Impérium történetében, és a rajok megállíthatatlanul törnek előre a Baal felé.
Ahhoz, hogy szembeszállhasson egy ekkora fenyegetéssel, Dante parancsnok összehívta az ősi, Kilencedik Légió utódrendházait. Sanguinius gyermekei a Hórusz Eretnekség sötét napjai óta nem látott számban gyülekeznek. Harmincezer űrgárdista dacol most a Nagy Elemésztő hordáival, hogy megóvják primarchájuk szülővilágát, és megakadályozzák az Ultima Segmentumban élő milliárdok pusztulását.
Ám megszámlálhatatlan tyranida közeleg, és nem ők jelentik a rend jövőjére nézve az egyetlen veszélyt. A galaxis egy borzalmas, új kor hajnala felé sodródik, a Baaltól távol olyan események zajlanak, amelyek azzal fenyegetnek, hogy magát a poklot szabadítják el a Birodalomban. Egy másik veszedelem is les rájuk, a Fekete Dühnek nevezett átok, amely minden lélek mélyén ott szunnyad Sanguinius vérvonalában.

 

Dicsőség neked, Volpone!
A Sabbat Világokért dúló háború a Kékvérűeket egy hatalmas birodalmi sereg élén a Gnostes-re sodorja. A Volpone gőgös katonáinak jut a feladata, hogy felszabadítsák az Agria-szigetláncot a Vértestvérektől, ám a brutális húsdaráló komolyan próbára teszi az erejüket. A kampány kisiklását fenyegető kudarc után egy valószínűtlen bajnok emelkedik fel a ranglétrán, és ismét lehetségesnek tűnik a győzelem. De a háborús propaganda szelídítetlen vadállat, és az Ősellenség olyan összeesküvést szőtt, amelyet a Birodalom aligha képes megérteni. A dicsőség és a becsület révén a Kékvérűek kétségbeesetten igyekeznek kivívni a győzelmet, de vajon kibírják-e dicsőített történelmük legvéresebb hadjáratát?

 

Dominion Zephon

A warrior and an artist of great renown, Dominion Zephon's exemplary record was abruptly cut short when he was maimed by a xenos blade during the Great Crusade. No longer able to fight, Zephon solemnly accepted the dubious honour of representing the Blood Angels Legion as part of the Crusader Host on Terra. When the Horus Heresy broke out, Zephon was recruited by the Legio Custodes to fight in the Webway War, where he earned the friendship of famed technoarchaeologist Arkhan Land. His crippled body rebuilt at last, the Bringer of Sorrow, as Zephon has come to be known, eagerly rejoined the ranks of his Legion upon their return to Terra.Released as part of the Black Library Celebration 2022, Dominion Zephon leaps into battle with the aid of bionics designed by Arkhan Land, his jump pack and armour resplendent in Blood Angels motifs. He is armed with his greatsword, The Spiritum Sanguis, and twin volkite pistols, named Lament and Grief. His rules are available to download for free from the Warhammer Community website, letting you add the Bringer of Sorrows to your Blood Angels battle hosts.This kit comprises 24 plastic components with which you can assemble Dominion Zephon. It is supplied with 1x Citadel 40mm Round Base. This miniature is supplied unpainted and requires assembly – we recommend using Citadel Plastic Glue and Citadel paints.

Csomag tartalma
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
cib