Blood Angels könyvcsomag

Raktárkészlet: VAN
Blood Angels könyvcsomag
Blood Angels könyvcsomag
Blood Angels könyvcsomag
Blood Angels könyvcsomag
Blood Angels könyvcsomag
Blood Angels könyvcsomag

Blood Angels könyvcsomag

Megjelenés: 2022.12.07

A könyvcsomag tartalma:

  • 1db A Baal feldúlása kötet
  • 1db véletlenszerű Space Marine Heroes 2022 - Blood Angels modell - a figura összerakást és festést igényel

Az akció a készlet erejéig tart

5 990 Ft
Részletek
Csomag tartalma
Hasonló termékek
Részletek

A Baal feldúlása
Az űrgárdisták egyik nemes rendjének, a Vérangyaloknak a bolygója támadás alatt áll. A Leviatán kaptárflotta akkora erővel rohanta le a Vörös Heg világait, amire még nem volt példa az Impérium történetében, és a rajok megállíthatatlanul törnek előre a Baal felé.
Ahhoz, hogy szembeszállhasson egy ekkora fenyegetéssel, Dante parancsnok összehívta az ősi, Kilencedik Légió utódrendházait. Sanguinius gyermekei a Hórusz Eretnekség sötét napjai óta nem látott számban gyülekeznek. Harmincezer űrgárdista dacol most a Nagy Elemésztő hordáival, hogy megóvják primarchájuk szülővilágát, és megakadályozzák az Ultima Segmentumban élő milliárdok pusztulását.
Ám megszámlálhatatlan tyranida közeleg, és nem ők jelentik a rend jövőjére nézve az egyetlen veszélyt. A galaxis egy borzalmas, új kor hajnala felé sodródik, a Baaltól távol olyan események zajlanak, amelyek azzal fenyegetnek, hogy magát a poklot szabadítják el a Birodalomban. Egy másik veszedelem is les rájuk, a Fekete Dühnek nevezett átok, amely minden lélek mélyén ott szunnyad Sanguinius vérvonalában.

 

Space Marine Heroes 2022 - Blood Angels

Space Marines are superhuman warriors, appointed by the Emperor to defend his vast Imperium. Clad in mighty power armour and armed with devastating weapons, they stand steadfast in the face of a galaxy full of terrifying foes.

The Blood Angels are among the greatest of the Space Marine Chapters. They are heroes whose angelic features and finely decorated armour hide a dark secret that may one day overwhelm them, and drive them to madness.

Space Marine Heroes 2022 Set 1 brings you a selection of six of these towering warriors, armed with a variety of weapons to eviscerate their enemies. Each box contains a total of eight miniatures, including at least one of each of the following:
- Brother-Sergeant Raldaeo, armed with a grav pistol and chainsword
- Brother Tuomanni, equipped with a bolter and auspex scanner
- Brother Marzio, armed with a bolter
- Brother Kaerel, armed with a missile launcher
- Brother Sevrael, armed with a heavy bolter
- Brother Arteino, armed with a bolter

Each Space Marine Heroes miniature is a multipart plastic model, cast in red plastic and supplied with a textured rubble base. These kits are push-fit and push off the frame – so no glue or clippers are required to assemble them. Each has a single unique pose, and can be assembled with your choice of a bare head or helmet. These miniatures are supplied unpainted and require assembly – we recommend using Citadel Colour paints.

Csomag tartalma
Hasonló termékek
cib