Trónok harca I. kötet (képregény)

Raktárkészlet: Rendelhető
Trónok harca I. kötet (képregény)
Trónok harca I. kötet (képregény)
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Közeleg ​a tél. Ez a Starkok rideg mottója, akik a messzi Királyvárból kormányzó Robert Baratheon király által egyesített birodalom legészakibb részének urai. Robert király nevében Lord Eddard Stark irányítja Derest, ahol a nagyúr és családja békében és nyugalomban él. Messze északon azonban, a Birodalmat védelmező hatalmas Fal mögött barbár vadak és még náluk is rosszabbak élnek: természetfeletti lények, akik a tél beköszöntével mítoszból valósággá válva jeges rémülettel töltik el a Királyság lakóit.Dél felől is veszély fenyegeti a törékeny békét: a király segítőjének váratlan és rejtélyes halála fellebbenti a fátylat a birodalom nagy családjai között feszülő ellentétekről, melyek akár egy pusztító polgárháború kirobbanásához is vezethetnek…
Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Tommy Patterson grafikus és Daniel Abraham író ültette át.
Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja ezt a képregényt is. Aki pedig még em ismeri a Tűz és jég dalát, az őszintén remélem, hogy élvezettel látogat majd Westerosba és Deresbe, és örömét leli a Tyrionnal, Havas Jonnal, Aryával, Neddel, Cersei-jel, Sansával, Brannal, és a többi hősömmel való találkozásban."
George R. R. Martin
Hasonló termékek
Adatok
Sorozat
Trónok harca
Kiadás éve
2 017
Borítóár
4990
Oldalszám
184 oldal
Kötés
Keménytáblás
Kiadó
Szukits
Szerző
George R. R. Martin - Daniel Abraham
Vonalkód
9789634974239
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib