Stranger Things: Robin a világ ellen

Raktárkészlet: Rendelhető
Stranger Things: Robin a világ ellen
Stranger Things: Robin a világ ellen
2 799 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​középiskola valódi szörnyeteg, és egymás után falja fel Robin Buckley társait. A második év kezdetén barátai mind beadják a derekukat, és képtelenek a randikon, a leendő főiskolán és karrieren kívül bármi másról beszélni. Robinnak azonban komolyabb gondjai is akadnak az életében, mint hogy ilyesmiken aggódjon. A fiatal lány rádöbben, hogy osztálytársa, Tammy Thompson iránti érzései messze túllépnek a barátságon, szerelme azonban az üresfejű és kiakasztó Steve Harrington után epekedik.
Miután Hawkinsban a melegek pusztán mendemondák szintjén léteznek, Robin egyre inkább úgy érzi, hogy csak valahol messze innen lehet önmaga. De hogyan menekülhetne el akár egy nyári vakáció erejéig engedély, pénz és társ nélkül? Hawkins legfurább lánya egész eddigi életében a beilleszkedéssel próbálkozott. Itt az ideje kitörni.
A _Stranger Things_ közönségkedvenc karakterét megelevenítő _Robin a világ ellen_ magával ragadó felnövéstörténet arról, hogy egyetlen embernek kell minket elfogadnia - saját magunknak.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 021
Borítóár
3999
Oldalszám
398 oldal
Kiadó
Szukits
Szerző
A. R. Capetta
Vonalkód
9789632668000
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib