Trónok harca: Királyok csatája 5. szám (képregény)

Raktárkészlet: Rendelhető
Trónok harca: Királyok csatája 5. szám (képregény)
Trónok harca: Királyok csatája 5. szám (képregény)
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Bátyja ​távollétében, Deres uraként Bran fogadja az aratási ünnepre érkezett vendégeket, a Stark-ház vazallusait, és eközben döbbenetes értesülésre tesz szert… Királyvárban Sansa imái talán meghallgatásra találnak: egy rejtélyes idegen titkos találkára hívja, azt ígérvén az elkeseredett lánynak, hogy kimenekíti őt. Ugyanitt Tyrion a király segítőjeként tovább szövögeti a szálakat, hogy biztosítsa a Lannister család hatalmon maradását. Aryát pedig - útban észak felé - a Lannisterek fegyveresei ejtik foglyul...

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Királyok csatája sorozatának 9-10. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
52 oldal
Kiadás éve
2 019
Szerző
George R. R. Martin - Landry Q. Walker
Kiadó
Szukits
Borítóár
1295
Vonalkód
9789634975700
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)