Trónok harca: Királyok csatája 3. szám (képregény)

Raktárkészlet: Rendelhető
Trónok harca: Királyok csatája 3. szám (képregény)
Trónok harca: Királyok csatája 3. szám (képregény)
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​király segítőjeként Tyrion emberi sorsokról dönt, és a felszínen szellemesen csevegve, igyekszik kitapogatni Varysnak, a Birodalom egyik legnagyobb hatalmú intrikusának a szándékait. Davost aggasztja a tény, hogy Lord Stannis egyre inkább a vörös papnő hatása alá kerül, és próbálja meggyőzni urát, hogy állítsa vissza a régi istenek tiszteletét. Theon eközben hazatér az otthonába, Pyke szigetére, a Greyjoyok ősi fészkébe, és egy üzenetet hoz magával atyja részére Robb Starktól, mely megváltoztathatja a háború végkimenetelét…

Először egy többkötetes regényciklus, majd egy minden nézettségi rekordot megdöntő tévésorozat, most pedig itt a képregény is. George R. R. Martin hatalmas sikerű fantasy sagáját két kiváló alkotóművész, Mel Rubi grafikus és Landry Q. Walker író ültette át. Akinek tetszettek a könyvek vagy szereti az HBO-sorozatot, az egész biztosan imádni fogja a képregényeket is.

Ez a képregény-gyűjtemény a DYNAMITE Királyok csatája sorozatának 5-6. számát tartalmazza, Mel Rubi rajzaival és Landry Q. Walker szövegével. A fordítást Szolga Emese készítette.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
52 oldal
Kiadás éve
2 019
Szerző
George R. R. Martin - Landry Q. Walker
Kiadó
Szukits
Borítóár
995
Vonalkód
9789634974949
Raktárkészlet
Rendelhető
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)