Star Wars: Testvériség

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Testvériség
Star Wars: Testvériség
3 493 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
OBI-VAN KENOBI ÉS ANAKIN SKYWALKER FELADATA, HOGY VÉGET VESSENEK AZ ÖLDÖKLŐ KLÓNHÁBORÚNAK ÉS MEGÚJÍTSÁK KETTEJÜK SZÖVETSÉGÉT

Megkezdődött a klónok háborúja, és minden egyes világgal, amely a szeparatistákhoz csatlakozik, egyre inkább kicsúszik az irányítás a béke őreinek kezéből.

Miután egy robbanás letarolja a Kereskedelmi Szövetség ékkövét, Cato Neimoidiát, a Köztársaság lesz a bűnbak a történtekért, a bolygó törékeny semlegessége pedig veszélybe kerül. A Jedik Obi-van Kenobit, a Rend egyik legtehetségesebb diplomatáját küldik a helyszínre, hogy felderítse a bűncselekményt, és helyreállítsa a fenyegetően megbillent egyensúlyt.

Az egyre forrongóbb zűrzavar közepette Anakin Skywalkert Jedi-lovaggá avatják. Noha Obi-van egyedül indul küldetésére, és korábbi tanítványának a lelkére kötötte, hogy ezúttal hallgasson a jó szóra, senki sem dacolhat Anakin konok eltökéltségével: ő is csatlakozik az akcióhoz.

Obi-van egykori padavanjaként Anakin most egyenrangúvá vált a férfival, aki felnevelte. A kettejük között lappangó feszültség a körülöttük lévőket is veszélyezteti. A két lovagnak újfajta együttműködést kell megtanulnia – méghozzá gyorsan, amennyiben meg akarják menteni Cato Neimoidiát és népét a háború lángjaitól. A fenyegetés legyőzéséhez túl kell nőniük a mester és tanítvány szerepén, hogy valódi testvérekként segítsék egymást.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 022
Borítóár
4990
Oldalszám
360 oldal
Kiadó
Szukits
Szerző
Mike Chen
Vonalkód
9789634977179
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib