Utóhatás

-30%
Utóhatás
Utóhatás
3 990 Ft
Akció: 2 793 Ft
Kezdete: 2022.04.29  
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Réges-régen ​egy messzi-messzi galaxisban…
A Császár halott, a második Halálcsillag elpusztult és a Birodalom romokban hever. Azonban a Felkelők Szövetségének – amit most már Új Köztársaságnak neveznek – még nem sikerült teljesen felmorzsolnia a hadurak frakcióira szakadt Birodalmat.
A Peremvidék egyik eldugott zugában, az Akiva bolygó fölött csillagrombolók gyülekeznek. A közelgő veszélyről csak Wedge Antilles kapitány szerez tudomást, ő azonban fogságba esik.Norra Wexley, az egykori felkelő pilóta az egyetlen, akihez elér segélykérő üzenete. Azt azonban ő sem tudja, hogy milyen közel van az ellenség, és mekkora veszedelem fenyegeti őt és bajtársait. Mert a Birodalom leghatalmasabb, életben maradt hadura elérkezettnek látja az időt, hogy visszaszerezze mindazt, ami jog szerint őt illeti, és egy új háború lépéseit megtárgyalni érkezik az Akivára.Csakhogy a birodalmiak nem számolnak Norrával, és új szövetségeseivel – technikai zseni fiával, egy zabrak fejvadásszal, és egy meghasonlott birodalmi renegáttal –, akik elszánták magukat, hogy megtesznek bármit, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek a Birodalom rémuralmának…
A regény olyan kulcsinformációkat tartalmaz, melyek felvezetőként szolgálnak a hamarosan mozikba kerülő új Star Wars filmhez, Az ébredő Erőhöz.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
380 oldal
Kiadás éve
2 015
Szerző
Chuck Wendig
Kiadó
Szukits
Gyártó
Szukits
Vonalkód
9789634973454
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
Webáruház készítés