Star Wars: Thrawn – Chiss Birodalom: Államérdek

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Thrawn – Chiss Birodalom: Államérdek
Star Wars: Thrawn – Chiss Birodalom: Államérdek
3 633 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A _THRAWN ​– CHISS BIRODALOM_-TRILÓGIA MÁSODIK KÖTETÉBEN AZ ADMIRÁLIS ÉS SZÖVETSÉGESEI VERSENYT FUTNAK AZ IDŐVEL, HOGY MEGMENTSÉK A CHISS VILÁGOKAT A LÁTHATATLAN ELLENSÉGTŐL!

Vajon kihez köt a hűség, ha a flotta és a családod között kell választanod?

Legutóbbi diadala során Thrawn győzelemre vezette a chisseket, és dicsőséget hozott a Mitth családnak – a Chiss Birodalomra leselkedő igazi fenyegetést azonban nem sikerült elhárítani. Az ellenség ezúttal nem küld megfélemlítő üzeneteket, nem ad ultimátumokat, és nem vonultat fel hajókat a Khaosz peremén. Ehelyett kedvességgel és nagylelkűséggel csábít: ajándékokat és ellentételezés nélküli szolgáltatásokat kínál.

A birodalomban egymást követik a látszólag össze nem függő, nyugtalanító események, amelyek mintha a chissek végzetét vetítenék előre. Thrawn és az Expanziós Védőflotta ki akarja deríteni, mi folyik, és eközben hátborzongató igazság nyomára bukkannak. Ellenségük ugyanis nem a városaik elfoglalására vagy javaik fosztogatására tör, hanem a Chiss Birodalom legmélyebb alapjait támadja: célja, hogy elmélyítse a viszályt a Kilenc Uralkodócsalád és az alattuk álló Negyven Nagy Ház között. A gyanakvás még a szövetségesek között is felüti a fejét, rivalizálás kezdődik, és hamarosan minden harcosnak el kell döntenie, hogy mi a fontosabb: a saját családja biztonsága, vagy a Chiss Birodalom túlélése.
Hasonló termékek
Adatok
Oldalszám
502 oldal
Kiadás éve
2 021
Szerző
Timothy Zahn
Kiadó
Szukits
Borítóár
5190
Vonalkód
9789634976561
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib