Star Wars: Tarkin

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Tarkin
Star Wars: Tarkin
2 520 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
_„A ​hatalomról sokat tudok mesélni. Az ember megragadja pillanatot, és lesújt.”_
Wilhuff Tarkin nagymoff

Egy köztiszteletben álló család sarja. Elkötelezett katona és nagyra becsült törvényalkotó. A Köztársaság lojális katonája és a Jedik megbízható szövetségese. De ez már a múlt. A Köztársaság bukása után Wilhuff Tarkin gyorsan halad felfelé a ranglétrán, és semmitől sem riad vissza, hogy érvényre juttassa az akaratát, és hozzájáruljon a Birodalom teljes kiépítéséhez.
Tarkin felügyeli a Birodalom páratlan pusztító erejű fegyverének építését. Biztos abban, hogy miután a Halálcsillag elkészül, a segítségével rövid idő alatt eltünteti a még létező szeparatistákat – vagy úgy, hogy megfélemlíti, vagy úgy, hogy megsemmisíti őket.
Ám addig folyamatosan fennáll a lázadás veszélye. A Birodalomnak gyors és kegyetlen választ kell adnia a felkelő csoportok egyre gyakoribb támadásaira. Az uralkodó a legelszántabb híveit veti be a szabadságharcosok felszámolására: Darth Vadert, a félelmetes végrehajtót, valamint Tarkint, aki taktikai érzékével, ravaszságával és hidegvérű hatékonyságával képes arra, hogy kikövezze az utat a császári teljhatalomhoz… és az utolsó szálig kiirtsa a Birodalom ellenségeit.
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 016
Borítóár
3600
Oldalszám
286 oldal
Kiadó
Szukits
Szerző
James Luceno
Vonalkód
9789634973515
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib