Star Wars: Sötét tanítvány

Raktárkészlet: VAN
Star Wars: Sötét tanítvány
Star Wars: Sötét tanítvány
2 730 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A ​Köztársaság és a szeparatisták közt dúló háború lassan darabokra szaggatja a galaxist. Dooku gróf, az árulóvá lett Jedi mester egyre brutálisabb taktikákhoz folyamodik, ezért hiába a Jedi lovagok elszántsága, a konfliktus egyre több áldozatot követel. Amikor Dooku utasítására a szeparatisták megsemmisítenek egy menekülteket szállító flottát, a Jedi Tanács úgy dönt, elérkezett az idő, hogy leszámoljanak a gróffal.
Dooku azonban halálos ellenfél még a legtapasztaltabb fejvadászok számára is, ezért a Tanács kétségbeesett lépésre szánja el magát: Quinlan Vos Jedi mestert és a hírhedt Sith bérgyilkost, Asajj Ventresst bízzák meg a feladattal, hogy elpusztítsák a grófot. Noha a Jedik nem bíznak Dooku egykori tanítványában, Ventress gyűlölete olyan erős korábbi mestere iránt, hogy még legősibb ellenségeivel is készségesen szövetkezik, hogy végezhessen vele.
Kezdetben úgy tűnik, hogy ők a legalkalmasabbak erre az akcióra, ám kettejük ellentmondásos kapcsolata hamarosan veszélybe sodorja az egész küldetés sikerét...
Hasonló termékek
Adatok
Kiadás éve
2 016
Borítóár
3900
Oldalszám
338 oldal
Kiadó
Szukits
Szerző
Christie Golden
Vonalkód
9789634973553
Raktárkészlet
VAN
Státusz
Rendelhető (várható kiszállítás 7-42 nap)    
cib